Superbäret för en starkare kropp

Jag gillar sådana produkter som är rena ner i minsta beståndsdel. Produkter som inte på något sätt påverkar naturen på ett negativt sätt, utan snarare bidrar till att göra den bättre. Det är produkter som inte är jättevanliga idag, men glädjande nog verkar det vara så att antalet och volymen växer, vilket är precis den utveckling som jag alltid hoppats på att vi ska kunna ha. Det får mig att ha framtidstro och samtidigt tro på oss som släkte, att det faktiskt är möjligt att göra något åt den situation vi befinner oss i, utan att nödvändigtvis behöva offra för mycket.

Inte bara miljö

De här produkterna är såklart inte enbart bra för miljön och den framtid vi hoppas på att vi får se. Det är också väldigt bra för din kropp, med rena och genuina produkter som innehåller precis det du kan förvänta dig. Sedan finns det de produkter som överraskar, och i det minsta lilla finns det stor kraft. Ta bara gojibäret som exempel. Till synes ett ganska anspråkslöst bär som ser ut som ett mindre torkat russin fast rött. Men det som gojibäret innehåller går inte att hitta i någonting annat.

Här hittar du de ack så viktiga antioxidanterna, mineralerna och vitaminerna som kommer att göra din kropp en stor tjänst. Bäret innehåller dessutom zeaxanthin som är bra för synen och ut över det hittar du också betakaroten. Med allt detta innehåll så betyder det att gojibär är tämligen unika i dagens hälsokost, där inget annat bär kan visa upp ett så bra innehåll som gojibäret gör. Det är precis av den anledningen som jag äter det, varje dag.

Hur äter man dem då?

Det är just det här som är det fina i kråksången – det spelar verkligen ingen roll. Du behöver inte anpassa dig eller tillaga det på något sätt, utan det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Bären är extremt lätt att lägg till i flera olika sammanhang, och utöver att enbart äta dem som de är, ungefär som russin, så finns det en mängd olika användningsområden. Här är några av de som jag har använt mig av, som jag nu tipsar dig om:

  • Som en del av det fruktbrödet som du bakar
  • Att toppa din müsli med
  • Blanda i gojibär i din smoothie

Det här är ändå bara tre stycken användningsområden som jag har tagit upp, och det räcker mer än väl för mig. Om du bara ser möjligheterna i det så är det inte speciellt svårt att hitta fler sätt att använda bäret på, vilket är just det jag menar när det är den egna fantasin som är gränsen. Bäret sätter den inte, utan snarare möjliggör det flera sätt att få i sig bra och nyttigt innehåll.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.