Nu kommer vi sitta skönt ute i sommar…

Äntligen har jag tagit mig i kragen och köpt lite nya utemöbler. Jag och frugan beställde en sån där trendig grupp från Möbelgallerian, och jag är väldigt nöjd med köpet. De hade väldigt många prisvärda utemöbler som du kan kika på här, både i trä, aintwood och rotting! Valet föll på en lite större grupp där både familjen och vänner kan få plats.

anos_lounge_big

Vi fick den till ett riktigt bra pris, ca 7000kr, och är både mjuk att sitta och tål ur och skur. Frugan ville ha ett soffbord också, vilket följde med som tur var. Det måste ju matcha förstås. Hos Möbelgallerian heter denna grupp ”Anos”.

Vi har precis fått utemöblerna på plats och invigt den. Rottinggrupper kan verkligen rekommenderas – speciellt om ni har ett uterum och vill ha möjlighet att flytta runt gruppen. Behöver den stå utomhus över natten räcker det att lägga in dynorna inomhus. Jag har legat och läst en stund i soffan och jag tror inte att jag vill gå upp förrän jag går och lägger mig! Frugan har piffat till det fint med nya filtar till soffan (som vi också köpte från Möbelgallerian, man får hålla hårt i kreditkortet när hon shoppar!).

Vår labrador Mållan verkar också tycka om den nya soffan. På nätterna sover hon i sin korg på golvet, men på dagarna ligger hon gärna i vår vanliga soffa och vilar. Nu ligger hon i vår nya rottinggrupp och njuter och väntar på middag. Vi borde kanske vara hårda och inte tillåta henne att hoppa upp i soffan. Jag väntar förresten också på middag, så det är hög tid för mig att bege mig till köket för att slänga ihop en risotto till mig och frugan. Det blir nog en med svamp idag. Ha det bra så länge!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.