En härlig lördag!

Idag har jag haft en riktig kanonlördag! Jag och frugan började dagen med att gå ut på stan, det är nämligen marknad här. Vi flanerade runt lite bland godis, kläder och karuseller, och köpte langos som vi åt i solskenet. Jag köpte strumpor, och frugan köpte bullformar, bakplåtspapper och en massa andra saker som kan vara bra att ha när man bakar. Hon älskar att baka, och jag älskar att äta det hon bakar!

Mållan fick stanna hemma när vi var på marknad, det är så mycket trängsel och liv där. Hon hade det nog skönt hemma på vår säng. När vi kände oss klara med marknaden gick vi hem, och jag begav mig ut på en löptur. Jag älskar att springa, och det är extra roligt när man har hunden med sig. Hundar verkar födas med bra kondition, och de tycks kunna springa hur länge som helst. En annan får kämpa för att hålla kroppen i trim.

Efter löpturen lagade vi en god middag med fläskfilé och hasselbackspotatis, och nu slappar vi hemma resten av dagen. Mållan har lagt sig på vår säng igen. Hon gillar verkligen att ligga på sängar. Jag sitter i soffan med den bärbara datorn, och frugan sitter bredvid och virkar. Snart börjar det nog något bra på teve, och vi har köpt lite frukt, kex och goda ostar till kvällsmyset. Kanske blir det ett glas vin till också.

I morgon har vi inga speciella planer, men jag tror nog att den dagen också blir bra. Jag har sällan dåliga dagar. Med en positiv inställning kommer man långt, och jag är så gott som alltid positiv. Hoppas att ni också har en trevlig helg!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.